Termeni si conditii

Site-ul de comerț electronic www.babybear.ro este proprietatea exclusivă a: BABY BEAR GIFT S.R.L.

Date Companie:

 • CIF: 47126731
 • Nr. Înreg. Reg. Com.: J23/7628/2022
 • Sediul social: Pantelimon, str. Galați nr.41, jud. Ilfov
 • Bancă: ING BANK
 • Cont IBAN: RO56 INGB 0000 9999 1458 8606

Site-ul www.babybear.ro furnizează produsele și serviciile care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos. BABY BEAR GIFT S.R.L. își asumă dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum și site-ul www.babybear.ro și structura acestuia sau de a putea face orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

BABY BEAR GIFT S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au în istoricul colaborării livrări refuzate.

Accesul la site

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, dumneavoastră – utilizatorul, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc. Vă angajați să nu modificați, copiați, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului. Vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacții sau achiziții prin acest site.

Contul/Utilizarea

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, dumneavoastră – utilizatorul, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc. Vă angajați să nu modificați, copiați, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului. Vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacții sau achiziții prin acest site.

Informațiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresă, adresă de email, telefon, etc.) precum și mesajele private sunt confidențiale și vor fi dezvăluite doar compartimentelor sau persoanelor către care se adresează, excepție făcând cazurile în care se încalcă legea. Înregistrarea prin cont și parolă implică anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie să creeze confuzii, să se înscrie în limitele legii și moralității.

Contul fiecărui utilizator este personalizat și totodată securizat prin user și parolă. El poate fi anulat de ambele părți fără o notificare prealabilă (din partea utilizatorului, oricând și din orice motiv, iar din partea BABY BEAR GIFT S.R.L., în cazul în care termenii și condițiile acordului nu sunt respectate).

Este interzisă transmiterea, închirierea sau vânzarea datelor de accesare a contului (user și parolă) către alte persoane. În cazul în care un utilizator ajunge la concluzia că, din diverse motive, datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului său, precum și pentru orice activitate desfășurată pe site de către alte persoane care au avut acces la contul său.

Odată cu înregistrarea și deschiderea unui cont, deveniți utilizator și se consideră că ați citit și ați fost de acord cu termenii și condițiile specificate.

Datele Personale

Pe site-ul www.babybear.ro, utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse în timpul creării contului, precum și în procesul de plasare a comenzii pe site. BABY BEAR GIFT S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către BABY BEAR GIFT S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site, inclusiv și nu limitat la confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc.

Comunicări Electronice (prin email, SMS etc.)

Prin accesarea site-ului www.babybear.ro, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate BABY BEAR GIFT S.R.L. se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la BABY BEAR GIFT S.R.L. în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Drepturi de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.babybear.ro, incluzând texte, imagini, reprezentări grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea BABY BEAR GIFT S.R.L. și/sau a partenerilor săi, și/sau a furnizorilor săi, și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a societății BABY BEAR GIFT S.R.L. și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Este interzisă copierea, distribuția, transmiterea, publicarea, reproducerea sau crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu obținute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fără acordul scris al BABY BEAR GIFT S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea BABY BEAR GIFT S.R.L. sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de Legea drepturilor de autor. Este interzisă transmiterea de informații la care aveți acces prin intermediul site-ului www.babybear.ro către persoane sau departamente ale firmelor concurente.

Mărci

BABY BEAR GIFT S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății BABY BEAR GIFT S.R.L., fără acordul scris al acesteia.

Comentarii, Comunicări și alte Date sau Informații

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, e-mailuri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Securitatea Informațiilor

BABY BEAR GIFT S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. BABY BEAR GIFT S.R.L. nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defectiuni sau erori ale software-ului cu care este conceput și găzduit site-ul, și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.babybear.ro nu conțin viruși sau alte componente daunătoare. De asemenea, BABY BEAR GIFT S.R.L. nu răspunde pentru defectiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.babybear.ro, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.babybear.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.babybear.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva acelei sau acelor persoane care a/au încercat acest fapt.

Responsabilitatea

BABY BEAR GIFT S.R.L. va respecta prevederile O.U.G. nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, ceea ce conferă Cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul, ca în termen de 14 zile, să se retragă din Contract, urmând să primească în termen de 30 de zile de la retragerea solicitată în scris (document semnat de Cumpărător și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire) prețul Contractului, condiționat de returnarea Bunurilor și Serviciilor. BABY BEAR GIFT S.R.L. are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile Cumpărătorului au fost cu rea intenție, să solicite daune-interese către Cumpărător, în condițiile legislației.

Drept aplicabil, Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că Legile Române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și BABY BEAR GIFT S.R.L. și partenerii săi. În cazul unor eventuale conflicte între BABY BEAR GIFT S.R.L. și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Politica de Prețuri

Preturile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și sunt actualizate zilnic. Prețurile afișate conțin TVA. Produsele pot fi achiziționate în limita stocului disponibil. Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă și nu creează obligație contractuală din partea BABY BEAR GIFT S.R.L.
Produsele comercializate prin intermediul www.babybear.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală.

Politica de Retur

Pentru mai multe informații puteți vizita pagina dedicată Politicii de retur.
Returnarea produselor se poate face în următoarele cazuri:
Ați primit alt produs/alte produse: În cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne anunțați în cel mai scurt timp posibil, pentru ca produsul să fie returnat și înlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către BABY BEAR GIFT S.R.L. În acest caz, vom ridica produsul eronat de la dumneavoastră. în prima etapă, urmând ca produsul corect să fie retrimis către dumneavoastră odată ce primim înapoi produsul trimis inițial.

Marfa livrată prezintă deteriorări vizibile: În cazul în care marfa primită prezintă deteriorări vizibile, aveți dreptul să refuzați recepția; în acest caz, vă rugăm să ne anunțați imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (același tip cu cel comandat), caz în care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesării unei comenzi. Reclamațiile de acest tip se iau în considerare doar în primele 48 de ore de la primirea coletului. După acest termen, reclamațiile nu se vor lua în considerare, excepție făcând cazurile definite în O.U.G. nr.140/2021. Dacă ați primit un produs deteriorat, vom ridica produsul de la dumneavoastră prin serviciul de curierat, urmând ca alt produs (de același tip) să fie retrimis către dumneavoastră odată ce produsul deteriorat ajunge la noi.

Doriți să returnați produsul din alte motive: Conform Ordonanței de urgență nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și art. 14 din O.U.G Nr. 34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. În acest caz, cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie în aceeaşi stare în care a fost livrat, daca se poate în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însotit. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri, urme de folosire excesivă şi/sau intervenţii neautorizate.

Excepțiile
Nu pot fi denunţate contractele care au ca obiect furnizarea de categorii de produse enumerate de art.16 din OG 34/2014

Exercitarea Dreptului de Retragere
Consumatorul informează furnizorul cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de retur. În termen de 48 ore lucrătoare de la transmiterea notificării, cumpărătorul va primi pe e-mail număr de înregistrare și detalii cu privire la solicitarea înaintată.

Costuri și taxe speciale pentru renunțarea la cumpărare

Costuri suportate de către cumpărător:

 • Costuri de retur și transport curier pentru produs în cazul în care cumpărătorul renunță la achiziționarea produsului în termen de 14 zile de la recepția produsului. (Art.14)
 • Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, se va solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. (Art.14)

Costuri suportate de către vânzător:

 • Produs ce nu este conform cu specificațiile principale din oferta vânzătorului.
 • Produs nefuncțional în primele 72 de ore de la recepție sau colete ce prezintă deteriorări la recepție. (Notă: Doar dacă defectul este semnalat în primele 72 ore!)

Rambursarea sumelor
Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisă de către vânzător (Art.13, alin. 1, 2, 3 și 4). Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 zile de la data depunerii actelor necesare prin email (informații de contact) și trebuie să cuprindă următoarele documente: Cererea pentru denunțare unilaterală a contractului, cu datele complete ale persoanei care face denunțarea, semnată și datată, date despre produsul returnat și motivul returnării; factura și copia cărții de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar.

Eventuale nelămuriri și reclamații
În cazul în care aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe www.babybear.ro, vă rugăm să expediați un e-mail în acest sens pe adresa office@babybear.ro, în care să menționați cât mai multe detalii în baza cărora să putem procesa mesajul dumneavoastră. Este foarte important să vă specificați numele complet și corect, data la care ați efectuat comanda, categoria în care se înscriu produsele solicitate, data și metoda de livrare, precum și, ABSOLUT OBLIGATORIU, numărul de comandă, pe care îl găsiți în mesajul de confirmare primit de la BABY BEAR GIFT S.R.L. în urma validării comenzii dumneavoastră. Toate aceste informații vor facilita comunicarea dintre dumneavoastră și BABY BEAR GIFT S.R.L., motiv pentru care vă rugăm să verificați cu atenție inserarea lor integrală și corectă în mesajul dumneavoastră.

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei
Selectați câmpurile care vor fi afișate. Alții vor fi ascunși. Trageți și plasați pentru a rearanja ordinea.
 • Imagine
 • SKU
 • Evaluare
 • Pret
 • Stock
 • Disponibilitate
 • Adauga in cos
 • Descriere
 • Continut
 • Greutate
 • Dimensiuni
 • Informații suplimentare
Click outside to hide the comparison bar
Compara
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol Inapoi la magazin