Despre noi

Ne-am dorit mereu ca fiecare cadou BabyBear să fie la nivelul bucuriei nașterii unui copil. Știm foarte bine cât de greu este să aștepți, să-ți dorești să treacă timpul mai repede și să numeri zilele până la evenimentul cel mare. Am experimentat noi înșine ce înseamnă venirea pe lume a unui copil și am împărtășit această experiență minunată și cu prietenii noștri, dar și cu familia noastră extinsă.

Cu toate acestea, până să devenim părinți, nu am înțeles nevoile unui nou născut și am oferit drept cadou tot felul de lucruri, de la jucării cu care bebelușii nu se pot juca, la hăinuțe care au rămas neîmbrăcate, deoarece, fie erau nepotrivite ca mărime, fie arătau foarte bine pe umeraș, dar nu erau deloc practice.

Și chiar mai târziu, când știam exact ce căutăm, ne-am dat seama cât de dificil și cât de mult timp îți ia să găsești cadouri de calitate pentru bebeluși și pentru noii părinți, care să conțină lucrurile de care au cu adevărat nevoie, dar care arată atât de bine, încât creează o impresie memorabilă. Cum nimic din ceea ce exista în piață nu ne plăcea și cum ne supăra să aruncăm cu banii pe niște cadouri complet inutile, am creat un coș care conținea și hăinuțe, o jucărie potrivită și alte lucruri esențiale pentru un bebeluș și care arăta minunat. Reacțiile noilor părinți la vederea coșurile noastre ne-au convins că fac o impresie cu adevărat memorabilă și ne-au dat încredere să mergem mai departe pe acest drum.

Așa a pornit Baby Bear, ideea unei afaceri de familie, suficient de mare pentru a gestiona comenzi importante, dar și suficient de mică pentru a dărui atenția necesară fiecărui cadou în parte, de a răspunde personal la telefon, de a oferi cu răbdare sfaturi și de a te ajuta în procesul de decizie.

Încă din 2014, ne-am dedicat timpul realizării unor cadouri unice pentru nou-născuți și copii, care sunt la fel de frumoase, pe cât sunt de practice. Am testat nenumărate variante și am rămas cu o selecție de cadouri pentru bebeluși și copii care răspund la orice nevoie, care vor fi folosite la maximum și care vor avea o valoare sentimentală aparte și peste ani de zile.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să te ajutăm să oferi cele mai frumoase cadouri pentru bebelușii apropiaților tăi, ai angajaților sau partenerilor de afaceri. Știm că nașterea unui copil este o ocazie inegalabilă și ne străduim încontinuu să facem sărbătoarea și mai specială, printr-o selecție de produse unice, de calitate, pentru a crea cadoul perfect pentru orice bebeluș și familia sa.

Întrucât produsele pentru copii sunt mai scumpe față de cele pentru adulți, și cum un preț mare nu este neapărat o garanție a calității, fiecare articol din coșurile noastre este ales astfel încât să aibă cel mai bun raport calitate-preț cu putință.

Investim atenție și dragoste în tot ceea ce creăm pentru copii, iar ca profesioniști, ne folosim de experiența noastră pentru a-ți oferi stil și o calitate pe măsura efortului tău financiar, în fiecare cadou marca Baby Bear.

Când îți dorești să oferi ceva cu adevărat special, util, vesel și plin de dragoste, când vrei să-ți arăți prețuirea pentru miracolul nașterii, cadourile BabyBear sunt tot ceea ce ai nevoie.

Cadourile noastre pentru nou-născuți și bebeluși

Cadouri diverse pentru bebeluși

🎁 Kit-uri de dentiție, protecție pentru pat bebe sau salteluțe interactive, cu siguranță vei găsi ceva la un raport calitate-preț fără concurență!

Cutii cadou pentru bebeluși

🎁 Cutii cadou pentru fetițe de la 89 lei

🎁 Cutii cadou pentru băieței de la 89 lei

🎁 Cutii cadou neutre de la 229 lei

De ce să alegi BabyBear?

Împărtășește bucuria părinților în cel mai frumos mod cu putință.

Cadourile BabyBear se pot oferi încă de la petrecerile de tip Gender reveal și Baby shower, imediat după ce părinții fac anunțul sau chiar după naștere, ca semn de bucurie și bun venit.

Cadouri utile pentru bebeluș și părinții săi.

Nu credem în produse frumoase, dar care au zero utilitate. Fiecare articol din magazinul online Baby Bear a trecut un test exigent de calitate și utilitate. Trebuie să arate minunat, să fie confortabil și neapărat, de folos!

O selecție extinsă de cadouri pentru nou-născuți și bebeluși.

Vei găsi cadouri pentru nou-născuți, dar și cadouri pentru copii până la vârsta de 1 an de zile. Cu siguranță avem un cadou care să răspundă cerințelor tale, dar care să se încadreze și in bugetul tău!

Primești GRATUIT un card de felicitare din partea ta, scris caligrafic de către echipa Baby Bear.

Nu ai idei? Te vom ajuta să-ți organizezi gândurile și să transmiți un mesaj la fel de frumos precum cadoul propriu-zis!

Raport calitate-preț excelent.

Vrem să te ajutăm să alegi cadoul potrivit, să economisești timp, deoarece nu va mai fi nevoie să alergi prin mai multe magazine și să faci selecția proprie de produse: Nu facem rabat la calitate și toate articolele noastre sunt de la branduri reputabile, avem doar hăinuțe din bumbac, produse sigure pentru bebeluși, care sunt durabile și sustenabile.

Livrare direct la orice maternitate din București, inclusiv în weekend.

Îți oferim GRATUIT opțiunea de a livra cadourile din partea ta, direct la orice maternitate din București, în aceeași zi, doar pentru comenzile efectuate până în ora 12. Acest serviciu este valabil și in weekend, în aceleași condiții, doar pentru comenzile plătite online.

Livrare în aceeași zi în București și Ilfov, inclusiv în weekend.

Dacă ai aflat prea târziu sau ai tot amânat cumpărarea unui cadou, echipa noastră îți vine în ajutor! Livrăm orice produs din magazinul nostru online în aceeași zi, doar pentru comenzile efectuate până în ora 12 şi plătite online.

Livrare în toată țara.

Cadourile noastre ajung prin curier oriunde în țară, în maximum 2-3 zile lucrătoare, cu excepția anumitor situații independente de noi, cum ar fi: condiții meteo nefavorabile, volum mare de comenzi pentru anumite perioade etc Lucrăm pentru a ne extinde rețeaua de parteneri și de a face posibilă livrarea articolelor noastre pentru bebeluși în cel mai scurt timp cu putință.

Ce spun clienții noștri despre noi

Cu BabyBear mergi la sigur! Indiferent de cât de pretențioși sunt noii părinți, cadourile noastre pentru nou-născuți și bebeluși vor face o impresie deosebită, deoarece sunt frumoase, practice și utile. Dacă nu ești sigur de alegerea ta, beneficiezi de consultanță GRATUITĂ, pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie. Și cu siguranță, avem o opțiune pentru orice buget!

Alege BabyBear, pentru cadouri minunate, care nu sunt uitate sau trecute cu vederea!

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei
Selectați câmpurile care vor fi afișate. Alții vor fi ascunși. Trageți și plasați pentru a rearanja ordinea.
 • Imagine
 • SKU
 • Evaluare
 • Pret
 • Stock
 • Disponibilitate
 • Adauga in cos
 • Descriere
 • Continut
 • Greutate
 • Dimensiuni
 • Informații suplimentare
Click outside to hide the comparison bar
Compara
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol Inapoi la magazin