Protecţia Datelor Personale

În concordanţă cu cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, BABY BEAR GIFT SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai dumneavoastră, prin factura pentru produsele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamaţii, la adresa de e-mail office@babybear.ro.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Administrarea e-shopului www.babybear.ro se efectueză de către societatea: BABY BEAR GIFT SRL

 

1. Declinarea responsabilităţii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot să fie diferite de acestea în ceea ce priveşte culoarea, aspectul, etc, însă în aceste situaţii clientul va fi înştiinţat înainte de a i se livra comandă şi nu se va livra decât cu acceptul acestuia. Caracteristicile şi disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. În cazul în care alte detalii sau preţurile la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, www.babybear.ro îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii BABY BEAR GIFT SRL, faţă de orice client, în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de societatea BABY BEAR GIFT SRL de la clientul respectiv.

2. Fraudă

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI www.babybear.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.babybear.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

3. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu administratorul companiei, Felicia Iuta la numarul de telefon: 0743.555.333. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată competente din România.

Pentru orice sesizări sau observaţii pe probleme legate de încălcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteţi face reclamaţie la adresa de email - office@babybear.ro

4. Date personale

Informaţiile utilizatorilor site-ului www.babybear.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu  BABY BEAR GIFT SRL sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contactându-ne online sau prin email / telefon, la adresele cuprinse în prezentul site.

5. Disponibilitatea şi preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul www.babybear.ro sunt disponibile în limita stocului.

Preţurile produselor prezentate pe www.babybear.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Preţurile produselor conțin TVA

Societatea BABY BEAR GIFT SRL poate solicita clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor ce nu se află în stocul companiei. În situaţia în care clientul refuza achiziţia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitată.

6. Garanţii.

Toate produsele comercializate de către site-ul www.babybear.ro beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt garantate de catre furnizorii nostri si sunt certificate CEE.

7. Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 14 zile de la data preluarii coletului de catre dvs.
Cheltuielile de returnare in cazul unui retur vor fi suportate de catre cumparator.
Coletul de retur nu se trimite cu plata ramburs. Contravaloarea returului se va achita doar intr-un cont IBAN indicat de catre cumparator in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului.
Contravaloarea serviciilor de transport, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit) in caz contrar produsul va fi refuzat.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0743.555.333 sau email: office@babybear.ro 


În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

Dispoziţii finale

BABY BEAR GIFT SRL îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului www.babybear.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri sau informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi pe adresa office@babybear.ro