DESPRE NOI

       BabyBear.ro este o familie plina de dragoste si s-a infiintat din dorinta de a raspandi bucurie tuturor celor ce au primit vestea: “Este baiat !”, “Este fetita !”.

Din momentul aflarii acestei vesti cu totii ne dorim sa fim primii care ofera un cadou special micutului sau micutei si noilor parinti.

De aceea suntem noi, la dispozitia dumneavoastra, sa umplem cosurile cu multa dragoste si produse de cea mai buna calitate alese special pentru bebelusi, parinti sau nasi.

Echipa noastra de designeri si mamicile cu experienta din familia BabyBear.ro va asigura ca toate cosurile si cadourile realizate cu mainile si imaginatia lor vor avea un design impecabil si un continut de maxima necesitate. Si pentru ca ne pasa de sanatatea copiilor, comercializam doar produse de cea mai buna calitate, importate din Italia sub brand-urile: Teneri Bebe, T&R si altele, produse garantate de catre furnizorii nostri ca fiind testate antialergic si dermatologic, conforme cu normele CEE.

Din dorinta de a ne ridica la nivelul asteptarilor si nevoilor dumneavoastra BabyBear.ro va vine in ajutor cu un nou concept pentru tara noastra  si anume serviciul LIVRARE DIRECTA LA MATERNITATE.

Iubim ceea ce facem si va demonstram prin colectia de cadouri speciale, prin prietenosul si mereu disponibilul departament al clientilor si prin sincerul entuziasm de a va ajuta, de a selecta si trimite cel mai frumos si potrivit cadou pentru cea mai minunata fiinta.

        Va stam la dispozitie cu drag si bucurie pentru a va introduce in minunata lume BabyBear.ro

         Va multumim ca ne-ati ales !