• Telefonic:

Sunati la numarul de telefon 0743.555.333 de luni pana sambata intre orele 9:00 - 19:00 si suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va raspunde la orice intrebare si pentru a va indruma cu privire la produsele pe care doriti sa le comandati.

  • E-mail 

Trimiteti un email la adresa: office@babybear.ro cu codul produsului dorit, datele dumneavoastra de contact si facturare (adresa facturare, adresa de livrare si un numar de telefon pentru contact).
Imediat ce vom primi emailul dumneavoastra va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii si alte detalii.

 

  • Online:

Pentru o comanda online, navigati prin categoriile de produse iar când gasiti un produs pe care doriti sa îl achizitionati apasati pe butonul "Adauga în cos" .


În partea dreapta aveti cosul dumneavoastra de cumparaturi care va indica câte produse ati adaugat. În orice moment puteti accesa cosul de cumparaturi pentru a modifica cantitatea produselor, pentru a sterge un produs sau a verifica valoarea totala a comenzii. Pentru a finaliza comanda crearea contului de cumparator este necesara înainte de finalizarea comenzii. Va rugam sa completati toate câmpurile indicate.


Reclamatiile ulterioare nu se vor lua în consideratie.În cel mai scurt timp veti fi contactat fie telefonic fie prin e-mail pentru confirmarea comenzii dumneavoastra si stabilirea detaliilor de livrare si plata.

Plata tarifului de transport este separata de comanda produselor (vezi categoria: Livrare produse)